lauantai 2. maaliskuuta 2013

Shoppailua Hong Kongissa...

Ostokset tehty honkkarissa ja niitä on "paljon" muutama kännynkuori ja iPad kotelo tinkitty Ladies marketilta, pitihän nyt jotain päästä tinkimään. Chanelilta olisin tietysti ostanut kassit täyteen, mutta kyseiseen kauppaan joutui ulkona odottamaan omaan vuoroaan niin jätin väliin ;)
Kauppoja täällä on tosi paljon, kivaa vaihtelua ruotsalaisketjuihin. Hinnat valitettavasti suomen hinnoissa. Joten kaikki panokset käytettävä Manilassa :)

Ladies Market sijaitsee Kowloonin puolella. Siellä myydään piraattituotteita laukkuja, elektroniikka ja kaikkea pientä roinaa. Tinkimällä hinnoista saa puolet pois. Mitään erikoista ostettavaa alueella ei ole, mutta mukava kierrellä ja katsella tinkimistä :) Ladies Marketin vierestä löytyy Kowloonin toinen iso ostosalue, josta löytyy mm. iso ostoskeskus täynnä vaate- ja kenkäkauppoja. Alue selvästi nuorison suosima.

Löytyy Honkkarista myös ihan oikeita merkkiliikkeitä (vielä yllättävän paljon). Ne sijoittuvat Kowloon itä-puolelle sekä Hong Kong Islandille. Ja asiakkaita täällä riittää.
Useissa kaupoissa oli pitkät jonot ulos asti. Valitettavasti näissä kaupoissa myyjät eivät sanoneet give me your last price :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti