sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Hengailua Honkkarissa...

Viimeinen ilta menossa, joten aika tehdä yhteenveto Hong Kongista....
Kauppojen lisäksi tuli ihmeteltyä pakolliset nähtävyydet tai aineskin osa niistä.
Kunnon turistin tavoin kartta kädessä kohti turistibussia....Bussi maksoi järkyttävät 37 euroa. Tosin mukaan sai lipun Victoria Peakille, venelipun "kelluvaan" Jumbo ravintolaan ja edestakaiset liput Hong Kong islandille. Pakko kyllä puhua turistibussin puolesta
( eikä vaan sen takia että maksoi tuon ryöstösumman ;) ) Bussilla pääsi hyvin eri nähtävyyksin molemmilla puolilla ja sellaisiin paikkoihin mihin ei olisi osannut omin avuin mennä.
Kolme päivää on sopiva aika tutustua ja shoppailla Hong Kongissa, jos vaan jaksaa tepastella aamusta iltaan ympäri kaupunkia :)
Niin ja paikalliset ihmiset... Hmm.. melkoista sakki nämä paikalliset ihmiset. Jos suomalaiset muka käyttää paljon kännykkää niin jäämme kyllä ihan 6-0 Hong Kongilaisille :) Esimerkiksi pariskunnat viettävät " laatuaikaa" ravintoloissa pelaten kännykkällä angry birdsiä.

Victoria Peak

Hong Kong island

Repulse Bay

Hotellia vastapäätä paikallista asumista...

Hieman väriä näihin kuviin...Hong Kong islandilta.

Näin täällä Hong Kongissa...


Viimeisenä mutta ei väheisempänä kaikkien rakastama ruoka ja juoma :) Pakko sanoa, että ruokapaikat olivat pettymys. Missä kaikki ihanat kiinalaisravintolat joita Helsingissä on vaikka kuinka paljon. Täällä paikalliset ruokapaikat olivat tosi nuhjuisia ja vastaan tuli haju, joka ei todellakaan houkutellut sisälle ravintolaan. Nolottaa myöntää, mutta amerikkalaiset ystävät tarjosivat parhaat ruuat tällä saarella :) Voi olla että täällä on kivoja paikkoja, mutta kilometrien tallustelujen aikana ei tullut sellaisia vastaan. Amerikkaisista ystävistä tykkäsi myös paikalliset. Jokainen paikka oli aina ihan täynnä osaan oli vaikea päästä sisälle. Hinnatkaan ei olleet pahat, aterian sai jopa parilla eurolla. Täältä puuttuu myös eurooppalainen kahvila ja kuppila kulttuuri. Hong Kong islandin puolelta löytyy muutamia kahviloita ja jopa jäätelöbaareja. Näissä hinnat taas olivat ihan samat kuin suomessa ellei kalliimpiakin.
















Aamulla kohti Manilaa ja uusia seikkailuja.....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti