tiistai 5. maaliskuuta 2013

Hotel Sofitel Manila...

Kaikkien lento sähläyksien jälkeen Manilassa. Blogin päivittäminen täältä on haasteellista, koska wifi ei toimi täällä kunnolla ja nettiyhteys maksaa pienen omaisuuden. Tähän pulmaan löytyi tänään ratkaisu, netti prepaid kortti.

Ensiksi pakko kertoa ihanasta hotellista. Hotellista löytyy kaikki palvelut mitä mieleen tulee ja enemmänkin esimerksi hotellista löytyy oma hammaslääkäri ja hierontaa saa 24h. Ensimmäisenä oli pakko testata supermega aamiainen, hintaa aamiaisella oli supermega paljon. Puolustukseksi sanottava, että aamiainen oli hintansa arvoinen. Harmi kun yksi "pieni" ihminen ei jaksa syödä loputtomasti :) Aamiaisen ehkä erikoisin juttu oli juusto- ja leikkelehuone jossa oli  oma henkilö leikkaamassa juustoja ja leikkeleitä.


Sofitelin palvelut ja ruuat ovat kyllä viiden tähden arvoisia, mutta valitettavasti myös hinnat. Otetaan vaikka taksit, hotellin taksi maksaa kolme kertaa enemmän kuin tavallinen taksi. Hotellihuone kaipaa kyllä pientä päivitystä... Tilava huone ja mukava vuode, mutta netin kuvat olivat kyllä otettu jostain muusta huoneesta :)


Hotellin uima-altaalta...



 Iltauinilla...kerrankin sai koko altaan itselleen...


Hotellin Sunset Bar...

 Iltapalaa Sunset Barissa...


Sofitelin Spassa rentoutumassa...Ihana spa, ihana hieronta ja kaikki oli niin ihanaa, suosittelen :)


Huoneesta näkyi Manilan suurin ostoskeskus. Eikä ole huonetta pyydetty sen mukaan :)


Hotelli ulkoapäin...Myöhemmin lisää muualta Manilasta, eli kyllä muutakin nähty kuin pelkkä hotelli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti